mandag, august 10, 2009

Siden sist

Dette blir en liten oppsummering av hva vi har tuslet med siden sist.

  • Fri ved fot: kjørt en del enkel trening med holdter, vending + holdt osv. Dette har jeg også gjort i byen (med fulle trøndere som forstyrrelse). Har også kjørt en 3-minutters økt der jeg brukte timer. Frida gikk supert, tok både vendinger og helomvending i springmarsj, og 3 minutter gikk raskere enn jeg hadde trodd.
  • Sliter fremdeles med at hun kan smelle ned i dekk på stå-kommando. Har jobbet mye med ståen i det siste, og fant vel etterhvert ut at problemet først dukket opp når vi hadde kjørt en dekk før stå under marsj (selv med andre øvelser imellom). Har begynt å finne løsningen på det, gjennom å baklengskjede. Men har ikke lyst å kjøre altfor mange lange kjeder like før debut, må balansere mellom høy og lav frekvens, så hun ikke begynner å synes at treningen er kjip.
  • Funnet ut at Frida har Alzheimer. Plutselig kan hun ikke lenger dekk. Jeg blir jo litt fortvilet, spesielt når hun plutselig ikke kan dekk lenger etter å ha kjørt flere dekker like før. Hun må være syk.
  • Prøver å løse fartsproblemet med å bare kjøre 1 repetisjon, spesielt nå som hun er litt ekstra daff. Det fungerer greit så langt.
  • Kjører avstandskommandering hver kveld for kveldsmaten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar