onsdag, september 02, 2009

Videobevis

Halve hundeklubben møtte opp for å se på LP-konkurransen, og Svein Tore var så kul å filme med sin fancy-schmancy mobiltelefon. Så her er videobeviset. Jeg må innrømme at jeg syntes det så bedre ut på film enn hva jeg opplevde der og da. For meg gikk alt i slow motion, og jeg følte at Frida var mye mer "av" enn det ser ut på video. Jeg vet sannelig ikke hvem som har rett.

1. Del: tannvisning og en del av fellesdekken:

Rett etter film 1 tar flat'en en kjempespurt bort til eier, hendelsen ble desverre ikke fanget på film (synd, det var en kjempespurt).

3.Del: Resten av øvelsene:

Det rare er at etter konkurransen har Frida blitt speedy gonzales igjen. Etter at jeg har slitt med fart og intensitet lenge, er det nå liv i raketten igjen. Jeg kan ikke si at jeg har merket det selv, men det er jo mulig at jeg har hatt et alvorspreg som Frida har plukket opp? Jeg vet sannelig ikke, men hvis det er så lurer jeg på hvordan jeg skal greie å overstyre følelsene mine? Tricky.

Men enn så lenge skal jeg nyte at det er kult å kjøre fartsøvelser igjen. Og belønner med pipeleker og pipeballer, og Frida blir ikke lei etter tre kast. Nu går alt så meget bedre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar